2014-et írunk. Egy szlovén üzletember, Nik Vene megelégelte, hogy egész nap azzal kell foglalkoznia hogy ingét visszatűrje a nadrágjába. Ez nem csak kényelmetlen de bosszantó is volt számára. Így hát körbe nézett a piacon, hogy milyen megoldás lenne a problémájára. Számos terméket kipróbált, ami a helyén tartja az ingét, de a várt hatás elmaradt. A termékek nem működtek megfelelően: az anyag kidörzsölte a combját így kényelmetlenné vált, nem volt állítható a hosszúsága így nem minden inghez volt jó, vagy csak szimplán úgy is kitűrődött az ingje.

Nik ezt megelégelve úgy döntött, hogy kifejleszt egy terméket, ami az összes eddigi problémára megoldást nyújt. Így egy Kickstarter kampány segítségével 58.000 eurót gyűjtött össze. Elkezdődtek az első prototípusok legyártásai majd a termék továbbfejlesztése. Így 2016-ban megszületett a legelső S-Holder.

A termék óriási sikereket ért el. Az online tér rögtön felkapta a fejét a terméket látva. Üzletember ezreinek csalt elismerő mosolyt az arcára. Végre egy ingtartó, amellyel egész nap biztosított a kényelem és az elegancia. Nem kell többé a kigyűrődött inggel foglalkozni, egész nap tökéletesen ráfeszül a testre.

A termék olyannyira népszerű lett, hogy a legnagyobb üzleti szaklapok foglalkoztak megjelenésével. A Business Insider, a Daily Mail és a The Huffington Post írt elismerő véleményeket miután letesztelték a terméket. A férfias elegancia legújabb kiegészítője a 2017-es Oscar-gála előpartijára is meghívást kapott, ahol sikeresen szerepelt. A leghíresebb filmsztárok, előadók és produkciós szakemberek tudhatják maguknak 1-1 darabját. Nem hiába, hiszen a kiváló minőség és a prémium technológia a sikeres emberek és az igényes férfiak dicsősége.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.
You need to agree with the terms to proceed

Menü