Egyik legnagyobb büszkeségünk, hogy meghívást kaptunk a 2017-es Oscar-gála elő partijára, amelyet Los Angelesben rendeztek meg. Az NV-Holders legújabb mondelljével az S-Holderrel mutatkoztunk a gálán. A legnagyobb amerikai filmsztárok és producerek sorakoztak asztalunk köré, hogy bepillantást nyerjenek a 2017-es év legsikeresebb férfi kiegészítőjéhez.

Az NV-Holders bemutatkozik az Oscar-gálán!

A Karib-tenger kalózainak egyik sztrájától, mr. Isaac Singleton JR-tól kaptunk elismerő szavakat, miután bezsebelte első S-Holderét.

Vincent De Paul a Poszeidon és a Hitch színészétől kaptuk az egyik legnagyobb elismerést, akivel rengeteg ideig beszélgettünk a termék kifejlesztéséről és piacra viteléről. Meggyőződése hogy minden színész nélkülözhetetlen kiegészítője lesz az S-Holder. Vincent szerint ez a 2017-es év legelegánsabb férfi kiegészítője! Köszönjük!

miss J. Alexanderrel meg igazi barátságot kötöttünk. Amerikai divatguru és népszerű tévés személyiség. A divat és modellszakma kiemelkedő alakja. A legkülönlegesebb kiegészítőktől a legelegánsabb modellek szerelmese. Számos S-Holder büszke gazdája. Elmondása szerint az extravagáns stílusa ellenére, néha kifejezetten szeret hagyományos és elegáns ruhákban felvonulni, amelyeknél a férfit, mint ikont testesíti meg. A hagyományos stílus és a modern férfi megtestesítője. Az S-Hodler az egyik legnemesebb kiegészítő, amivel valaha találkozott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.
You need to agree with the terms to proceed

Menü