Történetünk

Egy egyszerű ötlettől a virágzó üzletig. Az NV-Holders története egészen 2014-ig nyúlik vissza, amikor is a világhódító ötlet útjára indult.

Az elmúlt 3 év kemény munkával és fejlesztésekkel telt, aminek be is érett a gyümölcse. Immáron az Nv-Holders meghódította egész Európát.

Szlovéniából egészen az Oscar-díj átadóig reptette feltalálóját és a brandet. Ahol órási sikereket ért el: a legnagyobb producerek és színészek rivaldafényében tündökölhetett. 

2014

Az ötlet hogy megoldjuk a folyamatosan kitűrődő ing problémáját

 

A történetünk 2014-ben kezdődött, amikor is az NV-Holders kitalálója, Nik Vene állandó stressznek élte meg az ingek hordását. Még a legfontosabb tárgyalások alkalmával is azzal kellett foglalkoznia, hogy az ingét folyamatosan betűrje. Ez nem csak komolytalanná, de feszélyezetté is tette.

Így hát elhatározta hogy ennek véget vet. Szerette volna kényelmesen és stílusosan érezni magát egész nap. Kitűrődött ing nélkül.

2015

Rengeteg terméket kipróbált a piacon

Számos termék volt a piacon, ami megoldást nyújtott a kitűrődött ing problémájára. Nik egytől egyik kipróbálta az összeset, de sajnos a várt hatás elmaradt. Semelyik termék sem biztosította 100%-osan, hogy az inge egész nap tökéletesen betűrve maradjon.

Így hát úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az irányítást és megalkot egy terméket, amellyel nincs többé kellemetlen és feszélyezett érzés. Egy olyan terméket szeretett volna megalkotni, amely garantálja, hogy egész nap betűrve marad az inge.

2016

Elkészült a legelső prototípus, a T-holder

 

Nik töviről hegyire megtervezte a termék kinézetét, működését és üzleti tervét, és úgy döntött hogy egy Kickstarter kampány segítségével gyűjti  össze a megvalósításra pénzt.

A kampány több volt, mint sikeres. Rekordidő alatt gyűlt rá össze több mint 16 millió Forint. Így elkezdődhetett a kivitelezés és az első prototípusok legyártása. Amit már webshopon meg is lehetett rendelni.

2017

Bemutatkozik az S-Holder

A T-Holder sikerét meglovagolva továbbfejlesztették azt egy még kifinomultabb és újragondoltabb modellben, egy újabb Kickstarters kampány keretein belül. Ez az S-Holder. Az eladások értékesítési csúcsokat döntöttek.

Együtt egy olyan közösséget hoztak létre, amely napról napra keményebben és motiváltabban dolgozik, hogy kiemelkedő üzleti sikereket érjen el.

A küldetésük, hogy tökéletesítsék és stílusosabbá tegyék az igazi úriemberek hétköznapjait. Sikerük titka vásárlók elégedettsége, és az erre fordított hatalmas odafigyelés.

2018

Hamarosan…

2018 számos újdonsággal kecsegtet. Tucatnyi új ötlet és üzleti terv van a porondon. Több új terméket is elkezdtünk fejleszteni az elmúlt időszakban, hogy bővítsük kollekciónkat. Valami igazán egyedit, újat és lenyűgözőt szeretnénk létrehozni, ami nem utolsó sorban valóban hasznos.

Egy világszerte ismert márkává szeretnénk válni, azoknak az emberek számára, akiknek fontos a minőség, a stílusos megjelenés és a mindennapi komfort.

0
%
Pozitív visszajelzés
0
Országok
0
Eladott NV-Holder
0
Visszaküldött NV-Holder
Menü