Szállítás és fizetés

Házhozszállítás Gyűjtőszállítás futárszolgálattal

A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy.

  • Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal, ha tudnak, segítenek.
  • Gyűjtőszállítás futárszolgálattal dolgozunk, ők a kiszállítás napján e-mailben értesítenek, a csomagkézbesítés várható időpontjáról, amikor is 3 órás időintervallumot adnak meg, így elég csak abban az 3 órában otthon tartózkodnod.
  • az email mellé megkapod a futár telefonszámát is, így könnyedén lebeszélhetsz vele más kiszállítási időpontot is

Szükség esetén a Gyűjtőszállítás futárszolgálat munkatársait hétköznaponként 7-19 óra között hívhatod az alábbi telefonszámon: +36 1 9988 056

Bankkártyás fizetés házhozszállítással

Bankkártyás fizetés házhozszállítással    650 Ft

Készpénzes fizetés házhozszállítással

Készpénzes fizetés házhozszállítással   850 Ft

Készpénzes fizetés utánvét esetén

Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat és készpénz kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened.

Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon leadott rendelésedet a következő 1-2 munkanapon, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét legkésőbb szerdáig szállítjuk ki neked.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz a Barion oldalára, ott történik meg a fizetés. Sikeres fizetés esetén visszatérsz az oldalunkra, sikertelen fizetés esetén is az oldalunkra érkezel, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel.

Ezekkel a kártyákkal lehet fizetni:

  • Master Card
  • Master Card electron
  • Visa
  • Visa Electron
Hogyan tudok vásárolni?

Ahhoz hogy vásárolj, egyszerűen válaszd ki azokat a termékeket amiket meg szeretnél rendelni, és tedd a kosaradba. Ez után elkezdheted a fizetési folyamatot, amit a biztonságos online fizetéssel tehetsz meg. Ehhez mindössze a kártyád vagy a PayPallod adataira lesz szükség. Online az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz: Visa, Mastercard & American Express. A fizetés és a megrendelés sikerességéről egy automatikus emailt fogsz kapni.

Be kell regisztrálnom ahhoz, hogy rendelni tudjak?

Nem kell beregisztrálnod ahhoz, hogy rendelni tudj. De ha rendelkezel saját fiókkal ott nyomon tudod követni rendeléseidet, hogy mit mennyiért és mikor rendeltél és milyen címre.A fiókod nem tárolja a bankkártya adataidat.

Mikor kapom meg a megrendelt terméket?
Hogyan tudom követni a rendelésem?
Mikor kapom meg a megrendelt terméket?

Ha a rendelést leadod délelőtt 11-ig, akkor még aznap fel tudjuk adni és következő nap ki is szállítja neked a futárszolgálat. Ha 11 után adtad fel a rendelésed akkor csak 2 nap múlva fogja kiszállítani a futárszolgálat. A rendeléseket hétfőtől péntekig postázzuk. Ha hétvégén adod le a rendelésed akkor hétfőn kerül feladásra.

Hogyan tudom követni a rendelésem?

Amikor megrendeled a termékeket kapsz egy automatikus emailt a rendelés részelteiről. Aztán a kiszállítás napján kapsz egy emailt a futárszolgálattól is a pontos kézbesítés időintervallumáról, ez egy 1 órás időintervallum lesz. Illetve megkapod a futár telefonszámát is ahogy akár meg is változtathatod a kézbesítés időpontját.

Lépj be az elegancia és a komfort világába! Válaszd a magabiztos megjelenést!

Menü